MOZE Finance

Boekhouder e-Commerce

Dé administratiekantoor voor e-Commerce

Wij zijn boekhouders met ervaring in e-commerce en nemen de administratie van jouw webshop uit handen

Administratie

Wij verzorgen jouw administratie van jouw webshop of e-commerce bedrijf

Inzicht

Wij zijn volledig transparant en denken graag mee met jouw bedrijf.

Advies

Wij zorgen ervoor dat jij altijd passend advies krijgt ten opzichte van jouw concurrenten

Belasting

Wij zin altijd op zoek naar nieuwe kansen voor jouw bedrijf om belasting te besparen.

MOZE Finance

Dit is waarom e-commerce ondernemers kiezen voor ons

Groeiende e-commerce bedrijven lopen steeds vaker tegen de administratie en boekhouding van hun webshop aan. Door de groei besluiten deze webwinkels vaak om de boekhouding uit te besteden aan een deskundige boekhouder. Op deze manier willen zij tijd besparen, ervoor zorgen dat de boekhouding goed wordt bijgehouden en op orde is en daarnaast focussen op de verdere groei van hun e-commercebedrijf.

 

Boekhouding e-commerce

Wil jij je ook geen zorgen meer maken over de administratie? Shop dan niet verder en bestel vandaag nog jouw eigen boekhouder bij MOZE Finance!

Binnen ons team zijn er boekhouders gespecialiseerd in e-commerce. Wij helpen zowel kleine webshop eigenaren als grote e-commerce bedrijven met hun administratie.

Als deskundige boekhouder weten wij precies waar de administratie van jouw ecommercebedrijf aan moet voldoen en helpen wij je om jouw webshop verder te laten groeien. Zo hebben wij onder meer ervaring met:

  • Administratie Bol.com (LVB) en Amazon (FBA)
  • Buitenlandse btw-aangifte
  • Shopify of WooCommerce
  • Eenloketsysteem en One Stop Shop

Steeds meer webwinkels zijn actief in het buitenland en krijgen daardoor te maken met verschillende btw-tarieven. Zodra je met jouw webshop over de landsgrenzen paketten verstuurt en internationale transacties uitvoert, heb je namelijk te maken met andere belastingregels.

Heb je daarnaast een voorraad van je goederen in het buitenland, bijvoorbeeld omdat je verkoopt via Amazon? Dan ben je verplicht om je bij de desbetreffende belastingdienst te registreren. Ook ben je verplicht om de periodieke buitenlandse btw-aangiftes te doen en btw te betalen.

Boekhouder voor jouw e-commerce bedrijf nodig?

Plan een vrijblijvend gesprek in!